Mutarea ALDE tulbură apele și-n PNL. Contradicții în partid: Orban vrea moțiune, liderii liberali cer altceva

Ludovic Orban FOTO Agerpres
Ludovic Orban FOTO Agerpres

Alegerile anticipate reprezintă singura soluţie de ieşire a României din criză iar PNL este pregătit să preia guvernarea, a declarat unul dintre liderii liberali. 

Viceliderul senatorilor PNL a adăugat că pe fondul ieşirii iminente a ALDE de la guvernare, PSD pierde majoritatea parlamentară şi legitimitatea de a guverna.

Joaca de-a guvernarea trebuie să înceteze. România nu este un experiment şi un teren de joacă pentru Dăncilă şi Teodorovici. (...) Asistăm în aceste zile la o situaţie halucinantă, aceea în care Guvernul PSD stă cu mâna întinsă la posibilii parteneri, doar pentru a rămâne la guvernare. Se promit posturi de miniştri, funcţii peste funcţii, fonduri publice, totul pentru a nu pierde puterea. De fapt, doamna premier scoate România la mezat. Orice zi cu PSD la guvernare înseamnă o nouă zi în care premierul Dăncilă ne împinge spre dezastru, a declarat Eugen Ţapu-Nazare.

PNL este pregătit să intre la guvernare"

Parlamentarul consideră că singura soluţie de ieşire din această situaţie o reprezintă alegerile anticipate, organizate imediat după alegerile prezidenţiale.

PNL este pregătit să intre la guvernare şi, pentru a mai da o şansă Românie, va depune o moţiune de cenzură împotriva actualului Cabinet Dăncilă, care trebuie să plece. România trebuie guvernată responsabil, iar guvernul nu trebuie să devină teatrul de operaţiuni al orgoliilor şi răfuielilor interne. Românii merită mai mult: stabilitate şi predictibilitate, tratament egal, creştere economică reală, dar şi o mai bună alocare a resurselor bugetare. România are nevoie de un guvern fără PSD, a conchis viceliderul grupului senatorial PNL, Eugen Ţapu-Nazare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel