Mungiu-Pippidi și Băsescu, schimb de replici. "Nu mi-a trecut prin cap așa ceva"

Alina Mungiu-Pippidi și Traian Băsescu a avut un schimb de replici în direct la B1 TV.

"Traian Băsescu era cât pe ce să îi retragă numirea lui Daniel Morar de la CCR. De fapt, Traian Băsescu dădea telefoane pe la Victor Ponta ca să-i retragă numirea la CCR și nu știa cum să mai scape de el din momentul în care Daniel Morar își găsise o voce independentă", a zis Alina Mungiu-Pippidi, lucru care l-a făcut pe Traian Băsescu să aibă o intervenție în direct la B1 TV.

Vedeți, în rândurile de mai jos, ce a urmat:

Traian Băsescu: Vreau să îi dau replică doamnei Alina Mungiu-Pippidi. Pentru prima dată în viață trebuie să mă obișnuiesc și cu faptul că aflu de la doamna Mungiu ce am făcut. Aflu că mă chinuiam să îl retrag pe Daniel Morar din CCR. Doamnă, scuzați-mă, este o dezinformare. Niciodată nu mi-a trecut prin cap să fac așa ceva și nici nu am discutat-o cu cineva. Am vrut ca Daniel Morar să fie procuror general, nu am putut și am avut un loc la CCR pe care l-am numit.

Alina Mungiu-Pippidi: Și nu v-ați supărat cu Daniel Morar după ce a ieșit și s-a afirmat independent? Și nu ați avut discuții nici cu Victor Ponta și nici cu Monica Macovei?

Traian Băsescu: Niciodată! Nu, doamnă.

Alina Mungiu-Pippidi: Domnule președinte, cuvântul dumneavoastră este cuvântul dumneavoastră. Nu am să vă contrazic pentru că nu am fost de față la discuții.

Traian Băsescu: Vă mulțumesc. Este un gest de decență pe care îl văd la puțini oameni... adică să spuneți că dacă așa a fost, mă credeți.

Alina Mungiu-Pippidi: Domnule președinte, nu am zis că vă cred. Am zis că nu mă îndoiesc de cuvântul oamenilor dacă nu am fost de față la discuții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel