MRU, avertisment crunt legat de o fraudă electorală

Mihai Răzvan Ungureanu 1
Mihai Răzvan Ungureanu 1

Şefa organizaţiei Bihor a Partidului Verde, Mihaela Bodonea, a fost reţinută, duminică, de procurorii anticorupţie, după ce a primit 6.500 de euro pentru a ceda unei alte formaţiuni politice 192 de locuri de membru în comisiile de supraveghere a unor secţii de votare.

Acest subiect a fost comentat de Mihai-Răzvan Ungureanu care a spus că frauda electorală trebuie pedepsită așa cum se cuvinte. De asemenea, a avertizat că în cazul în care politicienii vor face ilegalități, va sesiza de urgență autoritățile.

VEZI ȘI: MRU îl atacă pe Ponta. "De ce îți e frică, Victore?"

"Frauda electorală trebuie pedepsită cu maximă severitate. FORȚA CIVICĂ a promis că va fi vigilentă și nu va permite politicienilor corupți să pervertească voința electoratului și ne-am ținut de cuvânt. Salut decizia filialei noastre din Bihor de a sesiza autoritățile în privința Mihaelei Bodonea, Președinta Partidului Verde Bihor, care a încercat să traficheze locuri în Comisia de Supraveghere a alegerilor europarlamentare. Cinstea și onestitatea de care au dat dovadă colegii noștri s-au finalizat cu un flagrant și o arestare", a scris Mihai-Răzvan Ungureanu pe Facebook.

"Vinovată de acest lucru se face întreaga clasă politică, incapabilă în 25 de ani să construiască un sistem electoral performant. Actualii guvernanți au cultivat acest sistem și politrucii născuți din el pentru a trage beneficii proprii. Tentația partidului-stat pervertește voința electorală, iar FORȚA CIVICĂ va face toate demersurile necesare ca actualul sistem electoral să fie reformat. Hoții nu trebuie să mai fie lăsați să ne conducă.

Frauda electorală trebuie să înceteze, fie că vorbim de vânzarea de locuri în birourile electorale, fie că vorbim de cumpărarea de voturi prin tot felul de cadouri. Arestarea liderei Partidului Verde din Bihor, după ce a încercat să își vândă locurile în comisia de supraveghere a alegerilor europarlamentare, trebuie să dea de gândit tuturor celor tentați să fraudeze procesul electoral. Îi avertizăm pe toți politicienii că vom sesiza organele statului ori de câte ori vom găsi dovezi ale furtului electoral", a conchis politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel