Mourinho, atac după plecarea de la Manchester United

Mourinho
Mourinho

Jose Mounrinho a ieșit la atac după îndepărtarea de la Manchester United.

Plecat de la Manchester United pe ușa din dos, Jose Mourinho a ieșit la atac și l-a luat la țintă tocmai pe simbolul formației de pe Olf Trafford, legendarul Sir Alex Ferguson, infromează Digi Sport. Ultimele declarații ale lui Mourinho au făcut trimitere și la șefii clubului englez, care nu ar fi avut suficientă răbdare cu el.

"Sunt un antrenor foarte tânăr, am antrenat mulți ani, dar nu am 75 de ani, am 55. Am câștigat o competiție europeană în doi ani, nu în 20. Am câștigat o Cupă a Angliei în doi ani, nu în 20. Am fost pe locul doi în Premier în șase luni, nu în șase ani, am ajuns în a doua finală de FA Cup cu câteva luni în urma, nu cu ani în urmă" a fost declaratia lui Mourinho.

Deși nu a oferit niciun nume, e foarte clar că Jose Mourinho a făcut referire la Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor al lui Manchester United. De altfel, de la plecarea lui Mourinho și instalarea lui Ole Gunnar Solskjaer, Sir Alex Ferguson a fost invitat la antrenamentele formației de pe Old Trafford, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel