Mourinho, anunţ despre cariera sa: Aici vreau să revin

Jose Mourinho, bilanț după 14 ani de Liga Campionilor
Jose Mourinho, bilanț după 14 ani de Liga Campionilor

Jose Mourinho se consideră prea tânăr pentru a se retrage şi are ambiţia de a prelua banca tehnică a unei noi echipe de top, a afirmat, joi, antrenorul portughez, la o lună de la demiterea sa de la conducerea tehnică a echipei de fotbal Manchester United.

"Vreau să antrenez. Sunt prea tânăr, sunt în fotbal de multă, multă vreme, iar în curând voi împlini 56 de ani. Sunt prea tânăr ca să mă gândesc la retragere", a precizat Mourinho pentru BeIN Sports, informează AFP.  "Eu aparţin fotbalului de elită şi aici vreau să revin", a adăugat tehnicianul portughez, concediat de United pe 19 decembrie. De la plecarea celui supranumit "Special One", succesorul său interimar, norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, a câştigat şase meciuri din şase cu "Diavolii Roşii". 

Relaţii tensionate cu vedetele echipelor

Mourinho a întreţinut o relaţie tensionată cu mai mulţi jucători cheie din efectivul său, între care campionul mondial francez Paul Pogba. "Fraza lui Alex Ferguson (emblematicul antrenor de la MU) pe care am păstrat-o este: 'Atunci când un jucător devine mai important decât echipa, la revedere', a adăugat Mourinho. "Antrenorul este aici pentru a antrena, nu pentru a face disciplină cu orice preţ", a mai spus el. 

Mourinho le-a replicat şi celor care l-au criticat, afirmând că merita acelaşi respect ca Pep Guardiola (Manchester City) sau Carlo Ancelotti (Napoli) pentru succesele obţinute de-a lungul carierei. "Dacă vorbiţi de Guardiola, Ancelotti, un grup din care fac parte, antrenori care au câştigat lungi, lungi perioade, unde sunt tinerii cu un real impact în termeni de rezultate? Unde sunt?, s-a întrebat Mourinho. 

Vezi şi: Îi știi? Au un lucru în comun: origini românești

Halep, pregătită de duelul cu Williams: O jucătoare uluitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel