Motorola a răspuns oficial. Rezistă Razr, telefon de 8.000 de lei, doar un an?

Motorola a răspuns acuzațiilor cum că noul model Razr 2019 poate rezista la prea puține împachetări.

Motorola a răspuns acuzațiilor cum că noul model Razr 2019 poate rezista la doar 27.000 de „împachetări", după care prezintă semne de daune, conform Daily Mail.

Cnet a făcut un test de rezistență cu noul telefon care se „împachetează" săptămâna trecută, folosind un „FoldBot", iar după câteva mii de îndoiri rapide timp de doar trei ore, balamalele lui Razr au cedat și dispozitivul nu mai putea fi închis complet.

Test nedrept

 (w670)

Cu toate acestea, producătorul american de telefoane inteligente a spus că robotul „a pus stres nedrept pe balama" și nu i-au permis acestuia să se „deschidă și închidă așa cum era intenționat".

Motorola a efectuat teste proprii pe telefonul „cu clapetă" și a transmis că utilizatorii ar trebui să-l folosească timp de mai mulți ani de zile, fără probleme la balama.

Sistem unic pe piață

 (w670)

Într-un comunicat trimis celor de la Engadget, Motorola a precizat: „Razr este un smartphone unic, având un sistem de împachetare de tip clapetă nemaivăzut până acum pe piață".

FoldBot pur și simplu nu este făcut pentru a ne testa dispozitivul. Așadar, orice test folosind această mașinărie a pus stres nedrept pe balama și nu i-a permis telefonului să se deschidă și închidă așa cum era intenționat", a adăugat Motorola.

Doi ani garanție

(w670)Compania americană nu a transmis numărul exact de închideri pe care le poate suporta telefonul mobil „cu clapetă", față de Samsung care s-a lăudat cu 200.000 de îndoiri, însă a notat că dispozitivul ar trebui să funcționeze pentru cel puțin doi ani de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel