Motociclist fără permis, mort în trafic. Greșeală fatală

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un tânăr motociclist a murit după ce a intrat în coliziune cu autoturism în oraşul Gura Humorului, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, se deplasa cu o motocicletă de teren Yamaha-enduro, în noaptea de luni spre marţi, pe strada Mănăstirea Humorului, iar din primele cercetări ale poliţiştilor s-a constat că acesta circula fără lumini şi cu viteză excesivă.

Motociclistul a intrat în depăşirea unui autoturism BMW, condus de un alt tânăr din Gura Humorului, iar măsurătorile au arătat că nu a respectat linia continuă marcată în zona respectivă.

Dosar penal deschis

Potrivit poliţiştilor, în timpul depăşirii, şoferul autoturismului a virat la stânga, fără a se asigura suficient pentru a vedea motocicleta nesemnalizată luminos, a acroşat-o, iar tânărul care o conducea a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Totodată, victima deţinea permis de conducere de categoria B, necorespunzătoare pentru motocicleta pe care o conducea şi care nu era înmatriculată.

Motocicleta a fost proiectată într-o grădină, iar tânărul care nu purta cască de protecţie, s-a lovit în cădere cu capul de o bordură din piatră şi a decedat. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind deschis un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel