Motociclist, decedat. A acroşat un parapet şi a fost aruncat pe contrasens

Un motociclist a murit într-un accident rutier petrecut pe DN 76 Deva - Brad. 

Un motociclist a murit duminică, în localitatea Vălişoara, după ce a acroşat un parapete de pe sensul său de mers şi a fost aruncat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, informează IPJ Hunedoara.

'Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 că pe DN 76, pe raza localităţii Vălişoara, a avut loc un accident mortal. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, în urma cercetărilor efectuate, au constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Leş, judeţul Bihor, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 76 pe sensul de mers Deva - Brad, a acroşat un parapete de pe sensul său de mers, iar în urma impactului acesta a fost aruncat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Vetel, judeţul Hunedoara', precizează sursa citată.

În autoturism se aflau încă două persoane, în calitate de pasageri. Nici şoferul, nici pasagerii din autoturism nu au suferit leziuni. Conducătorul motocicletei a decedat pe loc. Traficul a fost blocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel