Motiv sinucidere Ramona Bulcu. Prietenă apropiată: Bag mâna în foc pentu asta!

Ramona Bulcu
Ramona Bulcu

Fostul procuror şef al Biroului de Informare şi Relaţii publice din cadrul Parchetului General, Ramona Bulcu, a decedat, vineri, după ce s-a aruncat de la aproximativ 20 de metri din sediul instituţiei.

Monica Cercelescu a transmis un mesaj după moartea Ramonei Bulcu.

”Adio, draga mea prietena Ramona Bulcu. Un om minunat, de care o sa-mi fie teribil de dor. Sa stiti ca a fost un om deosebit, capabil sa te sustina in cele mai grele momente.

Sunt bulversata, sunt trista, nu ma pot opri din plans. Dar nu am scris acest post pentru a-mi arata durerea, ci pentru a-i ruga pe prietenii mei jurnalisti sa se gandeasca la Ramona, inainte de a face unele speculatii privind motivul sinuciderii. Ramona era foarte bolnava, cei apropiati stiu asta! Dar am citit niste speculatii privind motivul, care m-au oripilat.

Ca inspecția judiciară ar fi descoperit nereguli, ca... E groaznic! Ea a fost sefa biroului de presa si n-a mai instrumentat dosare de vreo 15 ani. Nu avea de ce sa se teama, pentru ca a fost un om integru intotdeauna. Bag mana in foc pentru asta! Va rog din suflet, prieteni jurnalisti, sa nu faceti speculatii cu privire la moartea ei...”, a scris Monica Cercelescu pe Facebook.

Cauza morții Ramonei Bulcu

Cazul morţii procurorului Ramona Bulcu este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul, informează o postare pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Public.

"În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie, a încetat din viaţă colega noastră, procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice", se arată în mesaj.

VEZI ȘI: Lumina Sfântă de Paște: Un preot spune ce să faci cu lumânarea de la Înviere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel