Moțiunea de cenzură. REACȚIA PSD. Borza, bomba despre capcana în care a picat

Florin Răvdan / 03 oct 2019 / 11:11
Parlamentul României
Parlamentul României

Remus Borza a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, că victoria de miercuri a opoziţiei, prin care s-a obţinut modificarea calendarului moţiunii de cenzură, este una pe care PSD nu a ştiut să o speculeze politic, motiv pentru care social-democraţii au picat într-o capcană. 

"E o victorie discutabilă a opoziţiei, pe care PSD nu a ştiut să o speculeze. Opoziţia a aplaudat la scenă deschisă şi a cerut demisia actualului cabinet, spunând că şi-a pierdut majoritatea. În aceeaşi cursă a picat şi preşedintele Camerei Deputaţilor, care la cald a avut o ieşire nefericită, spunând că PSD a pierdut majoritatea în Parlament. Nu trebuia să se grăbească pentru că totuşi erau 26 de parlamentari PSD care au lipsit. Această declaraţie la cald a lui Marcel Ciolacu este de natură să demoralizeze activul şi grupurile parlamentare ale PSD. Asta se vede prin migrarea parlamentarilor PSD către PRO România. 

În mod normal, reacţia PSD trebuia să fie alta. Să spună că nu ei trebuie să aibă majoritate la moţiune, ci opoziţia", a spus Remus Borza.