Motiunea de cenzură, depusă în Parlament. Mihai Fifor, reacţie: Asta e "soluţia cea mai bună"?

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a reacţionat după citirea textului moţiunii de cenzură şi lansează un atac la adresa opoziţiei. 

"Am citit și eu textul moțiunii... Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat! Iar cea mai gogonată dintre ele este chiar la finalul apoteotic în care se afirmă că, „după demiterea Guvernului PSD, opoziția va propune cea mai bună soluție guvernamentală pentru români”.

Care soluție, stimați colegi din opoziție?!

Cu Sică Mandolină prim-ministru, cel care n-a făcut nici măcar 1 metru de autostradă când era ministrul Transporturilor? Cu cei din guvernele Boc, care au tăiat salariile și pensiile și au crescut taxele? Cu miniștri de carton din Guvernul lui Iohannis, zis și Guvernul "Zero"?

Cu profetul mincinos Florin Cîțu la Finanțe, cel care încerca să devalorizeze moneda națională, când lucra pentru o bancă străină? Cu acel Vlad Voiculescu la Sănătate, cel care lăsa prețurile medicamentelor să urce la cer, ca să îi meargă bine lui „Don Nic”, ruda sa îmbogățită din speculații pe piața medicamentelor?

Cu Dan Barna, îmbogățit și el din contractele cu statul? Cu Nini Săpunaru, care „păzea” vămile în timpul afacerii „Țigareta”, când a înflorit contrabanda cu alcool? Si am putea continua la nesfarsit cu exemplele...

Asta e „soluția cea mai bună” pe care o poate pune pe masă opoziția?! Sincer, vă înțeleg de ce nu vreți să veniți la guvernare înainte de alegeri! V-ați face de râs, iar românii și-ar da seama că nu puteți fi o alternativă la actuala guvernare!", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel