Moțiunea de cenzură, miză pentru Iohannis. Alex Coita: I-ar fi băgat bețe în roate

Alexandru Ichim / 10 oct 2019 / 16:22
Alex Coita, la DCNews
Alex Coita, la DCNews

Alexandru Coita susține că este momentul ca perioada de incertitudine politică să ajungă la final, iar românii să aibă un Guvern politic cu partide care până astăzi erau în opoziție. 

Alexandru Coita a intervenit în direct la România TV unde a reacționat după ce a trecut moțiunea de cenzură de astăzi. Politologul a precizat, printre altele, că dacă ar fi picat moțiuea de cenzură ”i-ar fi băgat bețe în roate” președintelui României în campania electorală pentru prezidențiale. 

”E un moment important. Astăzi chiar a fost o zi importantă. Mai mulți jucători politici au jucat o carte majoră, inclusiv doamna Dăncilă, domnul Iohannis, care a mizat foarte mult pe această moțiune, care dacă ar fi picat i-ar fi băgat bețe în roate. I-ar fi îngreunat campania pentru al doilea mandat. Nu în ultimul rând, Victor Ponta care a jucat o carte foarte mare și a câștigat. Acum, normal, ar fi transparent și logic pentru români ca perioada asta de incertitudine politică prelungită să ajungă la un final și românii să aibă un Guvern politic cu partide care până astăzi erau în opoziție”, a declarat Alexandru Coita în direct la România TV.