Urmărește emisiunea live


Moțiune simplă pe numele lui Tudorel Toader, depusă în Parlament

PNL şi USR au depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă pe Justiţie intitulată "Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie".

"PNL a depus moţiunea simplă pe Justiţie, care a fost semnată şi de colegii noştri de la USR. Este o moţiune prin care vă solicităm să încetaţi războiul murdar împotriva Justiţiei. Are şi un titlu elocvent: 'Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie'. Vă reamintim că 'Justiţie în slujba cetăţeanului' a fost sloganul de care v-aţi folosit în campania electorală, slogan care trebuia să se regăsească şi în programul de guvernare, capitolul pe Justiţie, un program de guvernare pe care nu l-aţi respectat mai întru totul.(...) Doar trei din 31 de puncte din acest program de guvernare au fost parţial îndeplinite de către cei care s-au succedat la Ministerul de Justiţie", a spus deputatul PNL Ioan Cupşa în plenul Camerei Deputaţilor.

El a adăugat că prin bugetul adoptat săptămâna trecută reprezentanţii Puterii au adus în stare de subfinanţare Justiţia.

"Am trăit într-un teatru al minciunii în ultimele luni, în care aţi încercat în fel şi chip să justificaţi intervenţiile legislative şi în egală măsură să justificaţi şi felul în care aţi intervenit asupra legislaţiei. Aţi modificat legislaţia penală în acest teatru al minciunii cu un sigur scop, să îi protejaţi pe infractori. Datorită poziţionării duplicitare, în mod special, a ministrului Justiţiei am ajuns să avem relaţii încordate cu GRECO, Comisia de la Veneţia şi, de asemenea, cu Parlamentul European", a menţionat acesta.

Vezi și: Deputat: OUG-ul lui Tudorel este un dezastru. USR îi cere preşedintelui Iohannis să sesizeze CCR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel