Moțiune - GUVERNUL DĂNCILĂ A CĂZUT. Bogdan Chirieac: Declaraţia lui Ludovic Orban contribuie la scăderea instabilităţii politice din România

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la cald, rezultatul votului moţiunii de cenzură dar şi discursul lui Ludovic Orban susţinut după aflarea rezultatului. 

Bogdan Chirieac, întrebat cum comentează discursul de după moţiune al lui Ludovic Orban, cel care i-a mulţumit lui Klaus Iohannis pentru implicarea în succesul acestui demers a declarat că are motive suficiente pentru a face acest lucru. 

"Ludovic Orban are pentru ce să-i mulţumeascu preşedintelui. Domnul Klaus Iohannis s-a implicat direct şi în 26 mai, şi în trecerea acestei moţiuni de cenzură. Iar faptul că domnul Orban anunţă că dânsul este candidatul de prim-ministru, într-o oarecare măsură contribuie la scăderea instabilităţii politice din România în această perioadă.

Fiindcă aşa cum vorbeam mai devreme, de o săptămână se vehiculau alte persoane pentru postul de prim-ministru. Faptul că domnia sa este, din capul locului, candidat de prim-ministru, este foarte bine. Ştim că liberalii îşi asumă guvernarea, pentru că dacă venea un tehnocrat sau un diplomat în funcţia de premier, senzaţia pe care o ai e că PNL şi Klaus Iohannis nu-ş asumă rezultatele acestei moţiuni de cenzură",  a declarat Bogdan Chirieac în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel