Urmărește emisiunea live


Moțiune de cenzură - Valeriu Steriu: Votul va fi pe 10.10 ora 10. Este o cifră pe care Opoziția o va ține minte

Valeriu Steriu, purtător de cuvânt al PSD, a analizat votul din plenul Parlamentului unde Opoziția reclamă un succes de etapă, înainte de moțiunea de cenzură.

Deputatul PSD Valeriu Steriu a analizat votul de miercuri într-o intervenție telefonică la realitatea Tv, de  joi după amiaza:

”Noi am numărat ier 194 de oameni ai opoziției în sală, deci mai trebuie să vină 40 ca să treacă moțiunea. Cam ăștia sunt votanții Opoziției. 194 e foarte diferit de 233, și foarte diferit de 240 cum spunea Raluca Turcan. Este un vis frumos al lor. Votul va fi pe 10.10 la ora 10, nu este 666, dar este o cifră pe care o vor ține minte multă vreme. cei din PNL și mai ales cei din Pro România”, a declarat Steriu.

”Pro România așteaptă victoria, pentru că dacă este eșec, este eșecul PNL-ului, și probabil că Pro România vor spune că este a lor. Ei sunt cei care nu au vrut să fie votată sâmbăta moțiunea. Probabil că deranja foarte mult programul de lor de golf. Însă, joia viitoare este suficient de bine să-și vadă Opoziția lungul nasului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel