Moțiune de cenzură, șantaj semnături. Virgil Guran: Nici vorbă! Sunt puţini oameni din PSD cu care s-a discutat

Ema Apostu / 25 sep 2019 / 17:33

Virgil Guran  a comentat informaţiile vehiculate potrivit cărora mai mulţi parlamentari PSD ar fi semnat moţiunea de cenzură, dar și existența unui șantaj din partea PNL pentru obținerea semnăturilor. De asemenea, liberalul a vorbit şi despre lista cu noul Guvern apărută în presă.

"Se tot vehiculează un guvern. Nu este real. Eu fac parte din cei 30 din PNL care vor vota viitori miniştri. Eu sunt un tip dificil, dacă nu se discută cu mine înainte, eu nu votez aşa pe oricine acolo în Guvern. Deci se discută cu mine, că sunt destul de important în partidul ăla şi nu se făcea o listă fără să fiu consultat. Aia este o poveste cu lista. Nici vorbă de aşa ceva ca cei care erau trecuţi pe lista să fie miniştri.

Mai departe, referitor la şantaj. Eu nu ştiu la cine se referă domnul Codrin Ştefănescu. PNL nu a şantajat pe nimeni referitor la semnături. Sunt foarte puţini oameni cu care s-a discutat în PSD, iar dacă vor veni este o discuţie pentru că noi deocamdată nu avem în vedere să facem transferuri. Nici vorbă să şantajăm pe cineva. Dacă vor veni şi vor vota de la PSD câţiva parlamentari, o vor face că aşa au hotărât ei că este mai bine", a declarat Virgil Guran, în emisiunea "Ediție Specială", prezentata de Cătălina Porumbel la Antena 3.