Moțiune de cenzură. Orban, atac dur: Mai prost ca Dăncilă

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a postat pe Facebook un mesaj referitor la moțiunea de cenzură, care va fi dezbătută şi supusă votului joi.

"Dupa ce s-a intamplat in ultimele zile, cine nu voteaza motiunea de cenzura este fie mai prost ca Dancila, fie mai ticalos ca Dragnea", a scris Ludovic Orban pe Facebook. 

Moțiunea de cenzură, iniţiată de PNL, USR şi PMP


Moţiunea de cenzură intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", iniţiată de PNL, USR şi PMP, va fi dezbătută şi supusă votului joi.

Documentul este semnat de 163 de parlamentari şi a fost prezentat luni, într-o primă lectură, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

"Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi! Aceasta nu este o cerere a Opoziţiei, ci o urgenţă naţională! Grupul infracţional organizat, condus de Liviu Dragnea, care s-a instalat la conducerea României, a slăbit statul, ca să şi-l supună, într-un moment în care avem nevoie de fim puternici, azi mai mult ca oricând. Afirmăm cu putere şi cu toată responsabilitatea că este periculos pentru interesele naţionale ca ţara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României, într-un moment de instabilitate internaţională. Cei care vor încerca să-l salveze, din nou, pe Liviu Dragnea, împotriva României, vor purta pe umeri o răspundere istorică. Pentru că alegerea pe care o veţi face azi, doamnelor şi domnilor din PSD, ALDE şi UDMR, este între Liviu Dragnea şi România", se arată, printre altele, în textul moţiunii de cenzură.

VEZI ȘI Unde va merge Codrin Ștefănescu după moțiune. "Punem țara la cale"

CITEȘTE ȘI Dragnea - Dăncilă, întâlnire-fulger în biroul liderului PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel