Moțiune de cenzură. Opoziția a decis! Când va fi depusă

Parlamentul României
Parlamentul României

Opoziția a decis când va depune moțiunea de cenzură.

Partidul Naţional Liberal va depune miercuri moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, au declarat surse politice, potrivit Agerpres.


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, anunţa, săptămâna trecută, că proiectul moţiunii de cenzură a fost adoptat de principiu de conducerea partidului şi au fost demarate negocierile pentru susţinerea acestui demers.

Moţiunea de cenzură este susţinută de PMP, UDMR, USR, Pro România.

Liderul PNL, Ludovic Orban, spunea la sfârşitul lunii mai că liberalii vor depune o moţiune de cenzură, în această sesiune parlamentară, dacă Guvernul Dăncilă nu va demisiona.

"Românii, în majoritate zdrobitoare, nu mai vor ca la putere să fie PSD. (...) Din acest motiv, PNL va face toate demersurile constituţionale, legale, posibile, pentru a pune punct acestei guvernări. Repetăm solicitarea noastră către Guvern: daţi-vă demisia, (...) românii nu vă mai vor în fruntea României. În cazul în care Guvernul nu îşi va da demisia, PNL va depune, până la sfârşitul sesiunii parlamentare, o moţiune împotriva acestui Guvern", a declarat Orban, la momentul respectiv.

Vezi și: Premierul Viorica Dăncilă a aprobat o comisie pentru definirea şi sprijinirea consumatorilor de energie vulnerabili

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel