MOȚIUNE CENZURĂ. Un LIBERAL o desființează

Rezultat vot MOȚIUNE CENZURĂ Guvern Dăncilă. Momentele zilei - VIDEO / LIVE TEXT
Rezultat vot MOȚIUNE CENZURĂ Guvern Dăncilă. Momentele zilei - VIDEO / LIVE TEXT

Viorel Cataramă, liderul Dreptei Liberale, a declarat că nu e nicio diferență între cei care sunt acum la Palatul Victoria și cei care ar putea veni, după o eventuală moțiune de cenzură trecută prin Parlament.

Prezent în emisiunea de luni seara de la Realitatea TV, Viorel Cataramă a spus: ”Noi discutăm de moțiune de cenzură!?! Este un lucru total neinteresant pentru populație, inclusiv pentru Dreapta Liberală, pentru că în Parlament toți sunt socialiști. Mă interesează mai puțin dacă conduce socialistul Popescu sau socialistul Georgescu. Între Dragnea și Orban nu e nicio diferență. E același lucru!” a declarat Cataramă, în emisiunea Denisei Rifai.

(w670)

El afirmă că partidele sunt aparent într-o opoziție, dar, în realitate conlucrează perfect: ”Între PNL și PSD, la nivelul întregii țări există o conlucrare profundă. Luați presa locală ... la Iași, la Argeș, în alte județe și o să vedeți ce legături strânse sunt între forțele politice care în spațiul public se dau adversare. România este blocată de socialiști, de aristocrația bugetară care controlează în fiecare zi și cu o tot mai mare duritate și fermitate cetățeanul și sectorul privat. În aceste condiții este total neinteresant cine ocupă fotoliul de la Palatul Victoria”, a explicat Viorel Cataramă.

Citește și: MOȚIUNE CENZURĂ. PNL, gest disperat împotriva PSD: A făcut PUBLIC!

El a mai dat ca exemplu Guvernul Cioloș, cel care în ultima zi de guvernare a dat 165 de Ordonanțe de Urgență, ”care a atacat sectorul privat, care a încercat naționalizări, care a plafonat prin lege prețuri ca în comunism...” Totodată, el a reconfirmat că va participa la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Citește și: MOȚIUNE CENZURĂ. Orban: Guvernul este căzut. Vă dau scris!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel