MOȚIUNE CENZURĂ. Orban: Guvernul este căzut. Vă dau scris!

Ludovic Orban
Ludovic Orban

MOȚIUNE CENZURĂ.  Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat de câte voturi are nevoie Opoziția pentru a atinge numărul necesar de 233 de voturi pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă. 

MOȚIUNE CENZURĂ. Ludovic Orban a declarat, la Digi24, că Opoziția mai are nevoie de 65 de voturi. 

MOȚIUNE CENZURĂ. ”Mai avem nevoie de 65 de voturi. Parlamentarii care sunt independenți astăzi și care îl urmează pe Victor Ponta sunt alături de noi și susțin această moțiune de cenzură. Important e să-ți vină din celelalte grupuri: din grupul PSD, din grupul ALDE, de la UDMR, de la minorități. Ecuația momentul e clară și simplă în momentul de față, oricine poate să o înțeleagă: dacă UDMR sau ALDE se dislocă de lângă actuala putere și votează moțiunea de cenzură, Guvernul Dăncilă este căzut, vă dau scris. În două zile se construiește o majoritate imediată” declară Ludovic Orban. 

MOȚIUNE CENZURĂ. Chiar dacă se laudă cu susținerea lui Victor Ponta sau eventuala susține a UDMR, Ludovic Orban spune că ”Opoziția e formată din PNL, USR și PMP. Ceilalți actori care îți intră în joc... păi ce să fac eu când Ponta îmi zice: `păi eu nu votez o moțiune de cenzură ca să îl pun pe Orban premier`. Atunci eu nu mai pot să îmi depun candidatura. Iar după ce mă pune Ponta în situația că nu mai pot să mă prezint pe mine drept candidat, UDMR îmi zice: `nu, domnule, că eu vreau să văd candidatul de prim-ministru. Eventual vreau să văd și lista întregului Cabinet pe care îl puteți genera` (...) Situația este următoarea: în cazul în care un Guvern pică, se declanșează negocieri la Palatul Cotroceni. În ceea ce ne privește pe noi, am spus foarte clar că suntem gata în orice moment să ne asumăm răspunderea guvernării”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel