Moțiune cenzură. Chirieac, comentariu despre căderea Guvernului

Moțiune cenzură
Moțiune cenzură

Moţiunea de cenzură intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", iniţiată de PNL, USR şi PMP, este dezbătută şi supusă votului joi. 

Contactat telefonic de Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac a spus dacă, în opinia sa, a existat sau nu un plan privind dărâmarea Guvernului.

"Dorința lor de putere este evidentă. Problema e că atât l-a dus mintea pe domnul președinte Ludovic Orban. Domnul Iohannis a dat semnalul. Multă lume speculează că PNL-ul nu dorește să vină la guvernare, pentru că situația este foarte dificilă și că, de fapt, au făcut acest joc pentru campania electorală. Eu nu cred acest lucru. Atât i-a dus mintea. Atât au putut să facă. Din nefericire, planul acesta arată, în mod evident, că PNL-ul nu ar fi pregătit să preia guvernarea. Ceea ce nu este o veste bună", a declarat Bogdan Chirieac. 

Cel mai dur front de după 1989


"Doamne ferește, în orice țară a lumii se întâmplă ceva cu puterea, există un impact internațional, PSD-ul a deschis acum un front, poate cel mai dur front de după 1989. Este un front cu repercusiuni uriașe. Problema e că, la un moment dat, o să vedem că reacțiile internaționale vor fi cumplite", a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI Moțiune. Roman, despre Dragnea: Am scăpat de Dracu', am dat de tac-su

VEZI ȘI Vot moțiune de cenzură. Barna: Ne aflăm deja în Cartea Recordurilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel