Urmărește emisiunea live


Moţiune cenzură. Barna: Fac apel la parlamentari

Barna
Barna

Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a făcut luni un apel la parlamentari să voteze moţiunea de cenzură şi să trimită acasă acest Guvern "care omoară România şi omoară şi PSD". 

Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a făcut luni un apel la parlamentari să voteze moţiunea de cenzură şi să trimită acasă acest Guvern "care omoară România şi omoară şi PSD". 

"Riscul este unul foarte mare (n.r. - elaborarea unei ordonanţe pe amnistie şi graţiere). Chiar dacă în cadrul întâlnirii pe care am avut-o la Guvern, unde USR s-a dus transparent şi deschis (...), doamna Dăncilă şi domnul Toader aveau cumva o distanţă faţă de Parlament - au spus de trei-patru ori că 'ceea ce se întâmplă în Parlament nu ştim noi, noi suntem aici la Guvern, chiar n-am urmărit dezbaterile din Comisia Iordache', riscul este unul foarte mare pentru că ştim cu toţii că în realitate cel care conduce România este Liviu Dragnea. Ştim cu toţii că acest Guvern este un guvern supus unei presiuni a bunului plac dintre Liviu Dragnea şi ciracii săi şi riscul ordonanţei este unul foarte mare. De aceea fac un apel la parlamentari să folosim oportunitatea acestei moţiuni şi să trimitem acasă acest Guvern care omoară România şi, în egală măsură, omoară şi PSD - şi spun acest lucru pentru parlamentarii PSD", a spus Barna la Parlament. 

El a arătat că are un optimism moderat în ceea ce priveşte moţiunea

"Am discutat discutat cu câteva zeci de parlamentari, cifrele sunt foarte variabile, promisiuni avem multe. Dar aţi văzut că, de fiecare dată când a fost vorba de vot, Dragnea a reuşit să-şi ţină oamenii bloc în jurul lui în iniţiativele acestea de distrugere a Justiţiei. Eu am un optimism moderat faţă de această moţiune, dar zilele următoare sunt critice şi mai ales după ziua de ieri eu cred că lucrurile se pot schimba. (...) Le cer tuturor parlamentarilor României, care au ajuns prin votul cetăţenilor şi nu prin dorinţa lui Liviu Dragnea, să uite de calcule şi de interesele uneori meschine şi să voteze această moţiune care este ultima şansă să scăpăm de un Guvern corupt, incompetent şi mincinos care ne scoate din Europa în momentul în care România ar trebui de fapt să fie în cea mai prestigioasă poziţie de politică externă pe care a avut-o vreodată", a susţinut liderul USR. 


Vezi şi: Petiție: ”VREM GRATUITATE LIMITATĂ”. Bătaie de joc URIAȘĂ pentru românii care circulă în țară

Dragnea, discurs. Radu Tudor: Primim tot felul de scuze!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel