Urmărește emisiunea live


Moștenirea actorului Emil Hossu, disputată în instanță

Emil Hossu
Emil Hossu

Război în instanță între moștenitorii lui Emil Hossu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, decedat la începutul anului 2012. Fiul din prima căsătorie a actorului, Dan-Mihai Hossu, a dat-o în judecată, pentru moștenire, pe soția lui Emil Hossu, actrița Catrinel Dumitrescu, scrie Evenimentul Zilei.

Dan-Mihai Hossu, fiul din prima căsătorie a actorului Emil Hossu, a cerut judecătorilor, în prima lună a acestui an, partajul moștenirii care a rămas în urma defunctului său tată.

Un proces cu miză financiară redusă

Potrivit sursei citate, moștenirea rămasă în urma decesului actorului Emil Hossu, conform certificatului de moștenitor emis de notar în iulie 2012, însumează un autoturism Citroen C4 Picasso, un apartament de două camere în București - ambele cumpărate în timpul căsătoriei cu Catrinel Dumitrescu - aproximativ 100.000 de lei în conturi, polița de asigurare, drepturile de proprietate intelectuală și trei imobile în comuna Copalnic-Mănăștur (în Maramureș), moștenire de familie: o căsuță construită în 1939, o fâneață de 1.865 de metri pătrați și un teren arabil de 3,240 de metri pătrați.

Dan-Mihai Hossu solicită ca actrița Catrinel Dumitrescu să primească cele două bunuri dobândite în timpul căsătoriei, iar lui să-i revină imobilele din Maramureș, inclusiv o diferență de bani după ce se face o expertiză care să stabilească valoarea bunurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel