Moruțan, salvat de Rădoi. Becali: Nu stăm după el

Morutan, FCSB. foto: lpf.ro
Morutan, FCSB. foto: lpf.ro

Gigi Becali l-a criticat pe Olimpiu Moruțan după evoluția neconvingătoare din partida cu Sepsi.

Gigi Becali, care are gânduri mari cu jucători tineri din echipa sa, a spus că, în acest moment, titlul este mult mai important, astfel că nu mai este dispus să aștepte după un jucător sau altul.

"S-a întâmplat... că nu stăm după Moruțan, trebuie să câștigăm campionatul! La anul, stăm după el. Acum avem de câștigat un campionat, nu mai este timp de promovat jucători. Nu e problema noastră Moruțan, nu e o problemă pentru noi. Nu are de ce să îl afecteze, dacă e băiat deștept. Să înțeleagă că era în plus pe teren, toate mingile le pierdea. Nu poți să câștigi campionatul cu copii", a spus Gigi Becali, imediat după meci la ieșirea din stadion.

Citește și: Loredana Toma, triplă campioană europeană la Campionatele Europene de haltere

Olimpiu Moruțan (19 ani) a părăsit terenul după 27 de minute petrecute pe teren, luni seară, la meciul cu Sepsi având moralul la pământ. Mijlocașul, rezervă la început de meci, a fost introdus în teren după accidentarea lui Mihai Pintilii (34 de ani), în minutul 18, dar a fost schimbat mai apoi la pauză cu Florinel Coman (20 de ani), care care avea să devină omul-meciului.

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U 21 României, l-a invitat pe Moruțan la meciul dintre Daco Getica și U Cluj, de marți, după-amiază, din Colentina, din etapa a 29-a a Ligii 2. Rădoi a ținut să discute personal cu Moruțan, să-i dea un sfat legat de această perioadă nefastă din cariera sa, mai ales că se apropie cu pași repezi Euro 2019 U21.

Citește și:  "Nu știu dacă mai poate". Se caută înlocuitor pentru Pintilii? Duckadam, declarații despre accidentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel