Monica Tatoiu, metoda balerinei pentru slăbit

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu

Monica Tatoiu spune că a găsit dieta ideală pentru a scăpa de kilogramele în plus. 

“Ma urc pe cântar în fiecare dimineață. Prima oară m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat rețetă balerinei în 2010, înainte de a merge la New York. Niciodată, nimeni nu pleacă în America și vine cu două kilograme mai puțin. Nu poți mânca cât te obligă rețetă. Tot mă întreabă lumea cum e rețetă asta. Nu se ține decât maximum la două luni”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit one.ro. 


“Dimineata, trebuie să te scoli la ora 8:00. Când eu am început cura asta îmi dădusem demisia. Un ou fiert tare, asta trebuie mâncat la ora 8:00. Poți să bei și cafea, fără zahăr. Patru zile se ține cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai. E românesc, costă cinci lei, îl găsiți la orice farmacie. La ora 12:00 un pumn de stafide. În timpul acesta, beți apa, un litru jumate-doi. Avem brânză apoi, recomand să nu fie făcută din lapte praf. 100 de grame de brânză de vaci. 

La ora 16:00 două mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncați carne de pui, la grătar, fără piele, cu salată verde, ulei de măsline și lămâie. Înainte de culcare, un ceai laxativ”, a explicat ea. “In primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ține patru zile. Slăbești patru kilograme garantat, indiferent de varsta…”, a încheiat Monica.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel