Monica Tatoiu: Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu

Monica Tatoiu, o mare iubitoare de animale vorbește despre această mare pasiune a ei, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", de la Antena Stars.

Femeia de afaceri are o curte impresionantă și o mulțime de viețuitoare în ea: păsări, broaște țetoase, o iguană, câini, pisici, ba chiar mărturisește că și-ar fi dorit și un cal la un moment dat, dar soțul ei a considerat că nu este o idee bună.

"Este un rai aici, este adevărat, dar ca orice rai și acesta este construit cu mult sacrificiu și cu multe rețineri. Animalele sunt ca și oamenii, unele sunt tandre, iubitoare și altele rele, agresive, egoiste. Ca și copiii noștri, care pot fi complet diferiți, deși sunt făcuți de aceiași părinți. Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți. Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii", spune Monica Tatoiu în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", de la Antena Stars.

(w670)

Despre zecile de animale pe care le are în grijă în curtea sa, dar și despre provocările prin care trece având acasă o mică grădină zoologică, Monica Tatoiu vorbește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Vezi și: Monica Tatoiu, mărturisiri sincere: Este mișto să faci baie fără costum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel