Monica Niculescu, noi dezvăluiri după victoria cu Sharapova. Atac la Wozniacki

Monica Niculescu a avut un program extrem de încărcat în primele luni din 2018. A paricipat deja la şase turnee de la începerea noului an.

"Am un sezon foarte încărcat, Shenzhen, Hobart, Australian Open, apoi am încercat acel turneu în Taipei. A fost prima dată când am jucat acolo, a fost o experiență inedită. După această serie am stat acasă trei zile, apoi am jucat la Doha și, ulterior, Budapesta. Nu prea am avut timp de respiro, dar sunt fericită că mi-am intrat în ritm, joc mai bine și mă bucur că sunt sănătoasă, că asta este cel mai important", a dezvăluit Monica.

Victoria contra Mariei Sharapova, din primul tur de la Doha, este unul dintre momentele de vârf din carieră pentru Niculescu.

"Doha a fost un moment foarte important în acest an. Am avut meciuri bune în calificări, apoi am bătut-o pe Ozaki, iar cu Petkovic mereu am meciuri grele. Și la Fed Cup am pățit-o cu ea, când am condus și apoi am pierdut. În Qatar însă mi-am luat revanșa și m-am bucurat că urma meciul de pe arena centrală cu Maria Sharapova. A trebui să mă obișnuiesc cu stilul de joc al Mariei. La început a fost dificil, servea bine, dădea tare, voia să termine punctul repede. În seturile 2 și 3 am jucat lung, i-am dat mingile înapoi, am avut și câteva scurte bune... nu știu care a fost cheia victoriei, dar am început să fiu și eu mai mult în joc, nu am stat în spate, am servit mai bine, am venit mai mult în față. Așa am reușit să o înving pe Sharapova. A fost o victorie și un meci care îmi dau încredere în jocul meu", a spus românca aflată pe locul 72 WTA la simplu şi 17 la dublu, informează Digi Sport.

[citeste si]

Monica Niculescu a comentat şi strategia fostului lider WTA, Caroline Wozniacki, care i s-a plâns arbitrului de scaun de zgomotele româncei din timpul meciului din optimile de la Doha.

"Ea a folosit acest truc ca să mă scoată din joc, din ritm. De acolo nu prea am mers bine. E păcat că ea folosește astfel de trucuri. În fine, așa a fost, dar per total sunt mulțumită de parcursul meu", şi-a amintit jucătoarea în vârstă de 30 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel