Monica Niculescu, învinsă în primul tur al calificărilor la Beijing (WTA)

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă de americanca Lauren Davis cu 6-3, 4-6, 6-4, vineri, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8.285.274 dolari.

Niculescu (32 ani, 106 WTA) s-a înclinat după două ore şi 8 minute în faţa unei adversare mai tinere (25 ani) şi mai bine clasate (62 WTA).

Davis are acum 2-1 în meciurile directe cu Monica, pe care a mai învins-o în 2016, la Poitiers (Franţa, ITF), cu 7-6 (4), 6-4, în sferturi. Niculescu a obţinut victoria în 2015, la Washington, în optimi, cu 1-6, 6-1, 6-4.

Niculescu va primi un cec de 3.700 dolari şi 20 de puncte WTA.

Simona Halep e singura româncă aflată pe tabloul principal de simplu, a şasea favorită urmând să debuteze contra unei adversare venite din calificări. Halep a jucat finala în 2017, fiind învinsă în ultimul act de Caroline Garcia (Franţa), dar victoria din semifinale (cu Jelena Ostapenko) i-a adus în premieră fotoliul de lider mondial.

Pe tabloul de dublu se află două românce, Monica Niculescu şi Raluca Olaru. Niculescu şi americanca Vania King vor juca în primul tur contra perechii Jelena Ostapenko (Letonia)/Daiana Iastremska (Ucraina), în timp ce Olaru va face pereche cu americanca Alison Riske, urmând să debuteze împotriva cuplului american Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel