Monica Niculescu, în optimile BRD Bucharest Open

Monica Niculescu s-a calificat, marți, în optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), după un meci maraton cu Ana Bogdan, pe care a învins-o cu 6-2, 5-7, 6-2.

Niculescu, a treia favorită a competiției, a reușit o victorie muncită, după aproape trei ore de joc (2 h 58 min), în fața unei adversare mult mai slab clasate, informează Agerpres.

Monica (27 ani), aflată pe locul 41 în lume, a dominat categoric primul set, însă doar din punct de vedere al scorului, având 5-0 la un moment dat, pentru că și l-a adjudecat cu 6-2, dar după 56 de minute.

Niculescu a jucat foarte bine, dar Ana Bogdan (22 ani), numărul 204 în lume, a dat o replică foarte bună, a stat bine în raliuri și a rezistat la slice-uri.

Monica a început să cedeze din punct de vedere fizic în setul secund, în care a avut 4-1 și 5-3, dar Ana Bogdan a revenit senzațional pe finalul setului, în ciuda unor probleme musculare, câștigând manșa cu 7-5.

Ana Bogdan a avut nevoie de intervenția medicului înaintea setului decisiv și a fost lipsită de mobilitate în setul al treilea, astfel că Monica a dominat jocul și a putut să conducă ostilitățile: 2-0, 5-1, 6-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel