MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN de la 18:00

Monica Niculescu a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, cu 6-3, 6-1, vineri, la New York, în runda a treia a turneului US Open. Fostul lider mondial (26 ani), ajuns pe locul 76 în lume, s-a impus destul de clar, într-o oră și 27 de minute, primul set fiind destul de echilibrat

SETUL 2: MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE

1 - 6 Monica Niculescu a pierdut și setul doi.

1 - 5

1 - 4

1 - 3

0 - 3

0 - 2

0 - 1

0 - 0 Începe setul doi.

SETUL 1: MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE

3 - 6 Monica Niculescu a pierdut primul set.

3 - 5

2 - 5

2 - 4

1 - 4

1 - 3 Break, Wozniacki!

1 - 2

1 - 1

1 - 0 Break Monica Niculescu!

0 - 0 Monica Niculescu și Caroline Wozniacki și-au făcut apariția pe teren și au început încălzirea. Meciul va începe cu Wozniacki la serviciu.

UPDATE 17:55 - Meciul cu Monica Niculescu va începe la 18:20.


Știrea inițială:

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Monica Niculescu joacă pentru o calificare istorică LA US Open. În cazul unei victorii, românca își va egala cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam. 

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Nu este prima dată când Monica Niculescu se duelează cu Caroline Wozniacki. 

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Daneza este mare favorită, dat fiind faptul că a câştigat toate cele șase meciuri precedente cu Monica Niculescu fără a pierde măcar un set. Rămâne de văzut însă în ce formă se va afla astăzi.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Monica Niculescu vine în turul trei după o calificare fără emoții. Românca a învins-o pe compatrioata sa Ana Bogdan cu un sec 6-0, 6-1.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Meciul a fost mai disputat decât o arată scorul, Niculescu impunându-se după o oră și 22 de minute.

[citeste si]

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Ana Bogdan, venită din calificări, a avut 10 mingi direct câștigătoare, față de 9 ale Monicăi, dar diferența s-a făcut la erorile neforțate, 33 pentru Bogdan și 15 pentru Monica.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Meciul a fost întrerupt în două rânduri pentru intervenția medicului, la 3-0 în primul set la solicitarea Monicăi Niculescu și la 3-0 în setul al doilea, la cererea Anei Bogdan.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Cea mai bună performanță a Monicăi Niculescu la US Open datează din 2011, când a ajuns în optimile de finală.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE SCORE la US OPEN. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cum se va desfășura partida dintre Monica Niculescu și Caroline Wozniacki. Meciul va fi transmis în format LIVE SCORE începând cu ora 18:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel