Monica Melencu, reacţie după ce Gheorghe Dincă ar fi negat uciderea Luizei

Monica Melencu
Monica Melencu

Mama Luizei Melencu, tânăra dispărută acum 10 luni de pe o stradă din Caracal, a reacţionat, luni, după ce în spaţiul public a apărut informaţia că Gheorghe Dincă, bărbatul bănuit că a omorât-o pe tânără, ar fi negat crima. „Probabil a fost o înţelegere între el şi procurori”, a spus femeia.

Monica Melencu a declarat, luni, că întotdeauna a sperat că Luiza trăieşte, dar că aştepta să afle adevărul de la Gheorghe Dincă.

„Noi am susţinut de la început că Luiza nu este moartă. Şi nu este moartă. Aşteptăm să vedem ce declară Dincă. Eu am spus că o să lupt până o să aflu adevărul. Speranţa am avut-o de la început că Luiza este vie, trebuia să aflăm adevărul de la el. Numai că el... uitaţi-vă, nouă luni de zile n-a spus absolut nimic. Iar eu nu ştiu pe ce bază trimiteau ei (procurorii DIICOT-n.r.) dosarul în instanţă... Mă gândesc că totuşi, Dumnezeu e sus şi ne va ajuta”, a spus Monica Melencu.

Întrebată de ce crede că Dincă şi-a schimbat declaraţia cu puţin timp înainte ca dosarul să fie trimis instanţei de judecată, Monica Melencu a răspuns că probabil acesta a avut o înțelegere cu procurorii sau cu altcineva. „Probabil a fost o înţelegere între el şi procurori, între el şi altcineva. A fost o înţelegere şi, probabil, aici e implicată familia. În momentul în care aude că se vorbeşte de familie, probabil el atunci a <luat foc> și de asta a şi luat atitudinea asta”, a mai spus Monica Melencu citată de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel