EXCLUSIV  Monica Macovei, în PSD? Frunzulică, informații de culise de la Bruxelles – video

Monica Macovei
Monica Macovei

Doru Frunzulică, europarlamentar PSD, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DCNews, și despre Monica Macovei.

Întrebat în cadrul interviului dacă ar fi o idee bună să i se propună Monicăi Macovei să fie pe lista PSD la următoarele alegeri europarlamentare, Doru Fruzulică a răspuns „Doamne ferește!". „Dânsa este foarte eficientă în a-și denigra țara, România. Doamna Macovei nu cred că mai are ce căuta în Parlamentul European", a spus europarlamentarul PSD.

„Sunt acolo și aud ce spune doamna Macovei. Bla bla bla, credeți-mă. Nu cunoaște subiectul. Să vă dau un exemplu: rezoluția pe România. Grupul Conservator, la care când e membră, când nu e membră, l-a invitat pe Victor Ponta la o conferință la Bruxelles (n.r. era vorba de invitația fostului prim-ministru Victor Ponta la summitul Alianţei din 22 martie 2018 de la Bruxelles). A doua zi, doamna Macovei și-a dat demisia. Demisia! După, a treia zi, era membră din nou. Grupul Conservator a votat în majoritatea lui, 49 din câte știu eu, împotriva rezoluției. Au fost doar 11, printre care și doamna Macovei, care au votat pentru. M-am dus și eu să o întreb pe o deputată: Știi despre ce e vorba cu rezoluția pe România? Zice: Sincer, nu știu, dar a venit Monica Macovei și m-a rugat să votez pentru. Vă dați seama unde s-a ajuns?! S-a dus la anumite persoane să le roage să voteze această rezoluție infamă împotriva României", a declarat Doru Frunzulică.

VEZI ȘI: Kovesi, în cursa pentru procuror-şef european. Frunzulică, europarlamentar PSD, își explică votul - video


„Românii și-au dat că seama că singurii europarlamentari care le apără și promovează interesele sunt social-democrații. Nu s-a întâmplat în niciun alt stat, membru al UE, unde să se fi întâmplat ca parlamentarii țării respective să voteze pentru o rezoluție care era negativă propriei țări. Este unic în Europa. Ar trebui ca cetățenii români să-i sancționeze", a mai spus acesta în cadrul interviului.

Interviul cu Doru Frunzulică, europarlamentar PSD, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel