Monica Macovei audiată la DIICOT

Monica Macovei
Monica Macovei

Monica Macovei a fost audiată de procurorii DIICOT în dosarul arhivei SIPA. 

Monica Macovei a fost audiată la DIICOT în dosarul arhivei SIPA. De dimineaţă, Daniel Horodniceanu, şeful DIICOT, a declarat că nu ştie sigur dacă a fost audiată sau nu Monica Macovei, însă informaţia a fost confirmată ulterior de către instituţie, anunţă Antena 3.

"Din discuţiile pe care le-am avut cu procurorul de caz am înţeles că dosarul va trebui rezolvat la semestru, până la 30 iunie. Nu pot spune ce soluţie se va da, dar cu siguranţă ancheta se îndreaptă spre finalizare. Nu pot să vă dau informaţia (n.r. - dacă Monica Macovei a fost audiată), dar este posibil ca Monica Macovei să fi fost audiată", a declarat Daniel Horodniceanu. 

[citeste si]

”Este necesar ca Ministerul Justiţiei să declasifice cât mai repede toate documentele legate de arhiva DGPA/SIPA, întocmite până astăzi: ordine de ministru, note de fundamentare, ordine ale conducerii SIPA/DGPA, procese verbale, raportul Chiuariu-Predoiu, cu menţionarea datelor, anilor şi a persoanelor implicate. Intrarea în arhiva DGPA/SIPA a patru persoane în anul 2013, în mandatul ministrului Robert Cazanciuc, la peste 5 ani distanţă de finalizarea raportului unei comisii a Ministerului Justiţiei, trebuie, de asemenea, clarificată”, declara, anul trecut, Monica Macovei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel