EXCLUSIV  Monica Davidescu-lupta continuă cu "Dansez pentru tine"

Monica Davidescu a dezvăluit la DCNews ce a urmat după procesul cu "Dansez pentru tine". Nici acum nu s-au clarificat lucrurile. 

Monica Davidescu a declarat pentru DCNews că nici până acum nu și-a încheiat socotelile cu firma care a produs emisiunea "Dansez pentru tine". La șase ani de la accidentul în urma căruia s-a ales cu ambele picioare rupte, actrița dezvăluie că încă se mai așteaptă rezultatele de la biroul executorului judecătoresc. "Încă nu am niciun răspuns. Teoretic am câștigat în prima instanță și în apel, dar acum suntem la biroul executorului judecătoresc să pună în practică. Și aștept. Firma respectivă a fost vândută, între timp, de vreo trei ori. Procesul s-a lungit mai mult ca să dovedim că procesul a fost cu creanțe cu tot. Eu am fost modestă. Am cerut doar cheltuielile efective pentru întreținere pe care le fac în continuare, ceea ce am cheltuit cu operația și cam cât am pierdut doi ani cât am stat pe bară",a declarat Monica Davidescu la DCNews. 

Încă mai face chinetoterapie 

Monica Davidescu încă mai face recuperare după traumele suferite la emisiunea de la Protv. "Am făcut mari eforturi să mă reîntorc în scenă, în șase luni, niște eforturi groaznice cu două picioare rupte. A fost destul de dificil. (...)Fac în continuare chinetoterapie de două ori pe an, cu un profesionist, întreținere acasă, exerciții, ca să pot să fiu în formă maximă", a mărturisit actrița.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel