Monica Bîrlădeanu, înlocuită la Ferma Vedetelor: Predau ștafeta unei prietene de 20 de ani

Monica Bîrlădeanu, Ferma Vedetelor
Monica Bîrlădeanu, Ferma Vedetelor

Monica Bîrlădeanu a fost înlocuită la Ferma Vedetelor, însă vedeta va rămâne în continuare la Pro TV pentru noi proiecte. În locul vedetei, emisiunea va fi prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Ce a anunțat Monica Bîrlădeanu 

Ferma Vedetelor a fost una dintre cele mai tari experiențe din 2018! Am cunoscut oameni speciali și am legat prietenii pe viață. Astăzi predau mai departe ștafeta unui om pe care îl admir, un profesionist desăvârșit și prietenă de 20 de ani. Am toată siguranța că Ferma n-ar fi putut să ajungă pe mâini mai bune decât ale Mihaelei Rădulescu., a scris Monica Bîrlădeanu pe pagina sa de Facebook.

(w670)

Revin și... nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant... exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață., a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma Vedetelor.

Cristian Bozgan nu a fost în lumina reflectoarelor până acum însă are experiență militară extinsă, în varii sisteme din România și străinătate, și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme.

Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!', a declarat Cristian Bozgan despre rolul său în emisiune.

Vezi și: Mihaela Rădulescu revine în televiziune

Mihaela Rădulescu, dezvăluire tulburătoare. A renunțat la sarcină: "A fost răscolitor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel