Monalisa Perez, CONDAMNATĂ la șase luni de închisoare după ce și-a împușcat iubitul în direct

- O tânără în vârstă de 20 de ani a fost condamnată miercuri la şase luni de închisoare pentru că şi-a împuşcat mortal iubitul în luna iunie, în timp ce cuplul filma un videoclip "periculos", menit să îi facă faimoşi pe internet, informează AFP. 

Pedro Ruiz, care se proteja la momentul tragediei cu o enciclopedie, crezând că respectiva carte ar putea opri gloanţele de calibru mare ale unui pistol semi-automat Desert Eagle, a murit pe loc atunci când iubita sa a tras asupra sa. 

Monalisa Perez, la acel moment însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, a pledat vinovată pentru ucidere involuntară în luna decembrie a anului trecut, iar un judecător din Minnesota a condamnat-o miercuri la şase luni de închisoare, la care se adaugă o supraveghere judiciară de zece ani. 

Anunțul de dinaintea filmării 

"Pedro şi eu vom înregistra, probabil, unul dintre cele mai periculoase filme făcute vreodată", a scris tânăra pe Twitter în ziua dramei. "Ideea e A LUI, nu A MEA", a dat asigurări tânăra. 

Cuplul dorea să devină faimos pe Internet şi spera ca videoclipul să le scoată din anonimat canalul de YouTube. Înainte de filmare, Pedro Ruiz îi arătase prietenei drept dovadă a faptului că nu va fi pus în pericol dacă aceasta va trage în el o altă carte care prezenta pe o parte urma unui glonţ, în timp ce cealaltă parte rămăsese intactă, a indicat poliţia. 

O mătuşă a tânărului, Claudia Ruiz, a explicat în luna iunie că Pedro i-a povestit despre ideea sa de a ieşi din anonimat. "I-am spus, 'Nu face asta, nu face asta'", a explicat ea pe postul local KVLY. "Vrem să avem mai multe vizualizări" pe internet, i-a răspuns acesta. 

În plus faţă de pedeapsa cu închisoarea, Monalisa Perez s-a angajat să nu solicite bani în legătură cu acest caz şi a primit interdicţie de a deţine o armă de foc, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel