Mona Pivniceru, surprinsă în mașina lui Andrei Năstase

pivniceru
pivniceru

 Mona Pivniceru, propusă pentru Ministerul Justiţie, a fost fotografiată în maşina lui Andrei Năstase în cursul acestei săptămâni.

Judecătorul Mona Pivniceru a fost surprinsă fotografiată, în această săptămână, urcându-se în maşina fiului lui Adrian Năstase, Andrei Năstase. Pivniceru este propunerea USL pentru portofoliul Justiţiei. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de către România TV.

Potrivit România TV, Pivniceru a mers cu Andrei Năstase într-un bloc din Capitală, unde locuiesc mai mulţi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.

Contactată de RTV, Mona Pivniceru a declarat că: "Nu ştiam a cui este maşina.Acum am aflat că maşina este al lui Andrei Năsatse. Eu o aşteptam pe doamna Mariana Alexandrescu.În maşină era un şofer. Eu nu-l cunosc pe băiatul lui Adrian Năstase", a declarat Pivniceru. Mona Pivniceru a mai precizat că se simte hărţuită şi că nu ştie dacă va mai accepta scaunul de ministru al Justitţiei. "Nu ştiu ce să fac.Mă simt un om urmărit sub lupă", a adăugat Pivniceru.

“E atât de importantă persoana mea și cred că persoana tuturor.... Dacă noi nu putem merge un metru fără să fim urmăriți! Eu mă simt hărțuită în acest moment și mă simt hărțuită pentru că am relații de bun simț, nu am relații extraordinare, am relații minimale, chiar de bun-simț. Și dacă cineva a venit și m-a luat cu mașina și m-a dus în alt loc acum mi se impută mie că n-am întrebat a cui este mașina, cine este șoferul. Sunt niște lucruri extraordinar de penibile. Eu mă simt ca un om urmărit, sub lupă. Păcat, pentru că nu este numai persoana mea în joc. Probabil că fiecare dintre noi suntem în felul asta. E inadmisibil să explic eu cine este doamna Alexandrescu Mariana, unde lucrează, unde a lucrat, e inadmisibil să fiu urmărită în București de la casa mea la casa ei. Acestea sunt niște lucruri care nu se pot întâmpla într-o normalitate. M-am ținut departe de orice relație politică, eu nu am relații politice, eu nu am prietenii politice”, a precizat Pivniceru, citează NewsIn.

Judecătorul a declarat că răspunde la toate aceste întrebări cu o temere îngrozitoare că ne întoarcem cu mai bine de o jumătate de secol în urmă. "Asta e culmea. Dar să imi pună cineva la dispoziție multe mașini sau să mă ducă și aducă oriunde vreau eu. Și atunci să trăim în niște țarcuri, fără nicio legătură unii cu alții și să avem republici individuale. (...) Răspund la aceste întrebări cu temerea îngrozitoare că am ajuns ca în anii ’56. Eu nu pot să stau de vorbă decât cu câteva persoane și acelea agreate public, în rest, nu am voie să stau de vorbă cu nimeni pentru că tot timpul va fi o suspiciune, o întrebare, a anatemă. Acum să stabilească cineva care este gama cu care eu aș avea voie să stau de vorbă, să îmi stabilească gama relațiilor”, a punctat Mona Pivniceru.

Toate aceste relatări nu fac să demonstreze că este vorba despre un nou atac murdar la adresa USL și a echipei guvernamentale. După părerea noastră, fotografiile par a fi executate de unul dintre serviciile secrete.

 Sunați după prezentarea imaginilor la RTV, vicepreședintele PDL, Cezar Preda a avut o atitudine moderată, față de europarlamentarul PDL, Monica Macovei, care a declarat că postul Monei Pivniceru nu este scaunul Ministerului Justiâiei.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel