Momente șocante în tribună: Soția lui Cristi Manea, bătută de un suporter, pe stadionul din Cesena

Altercație în tribună. Soția lui Cristi Manea, agresată. FOTO: GSP.ro
Altercație în tribună. Soția lui Cristi Manea, agresată. FOTO: GSP.ro

Un eveniment neplăcut a umbrit bucuria calificării naționalei de tineret a României, generat de nervii necontrolați ai unui suporter român.

Chiar imediat după meci, la interviul cerut de TVR 1, televiziunea care a transmis partidele de la EURO 2019 U21, selecţionerul naţionalei Under 21, Mirel Rădoi, a anunțat, după calificarea în semifinalele Campionatului European că performanţa este umbrită de faptul că soţia lui Cristian Manea a fost agresată de doi suporteri în tribună.

De asemenea, GSP.ro relatează de la Cesena, că jucătorul Cristi Manea a mers după fluierul final pentru a-și saluta iubita aflată în tribună. Doar că în fața lui Manea a apărut o altă femeie care i-a cerut acestuia tricoul, fără să știe că fotbalistul CFR-ului venise să-și îmbrățișeze prietena. Între cele două a izbucnit o altercație dură, în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită violent de partenerul celeilalte femei.

Jurnalistul Decebal Rădulescu povestește și el pe pagina sa de Facebook cum s-a petrecut incidentul din tribune: ”Imediat după joc, Manea s a dus in tribune sa și salute prietena. O fană i-a luat fata iubitei și i-a cerut sa facă o poza. Fotbalistul a bruscat-o violent. In acel moment, prietenul domnișoarei l-a îmbrâncit pe fostul jucător al CFR-ului. În ambuscadă iubita fotbalistului a primit un picior in plină figura. În aceste momente Manea, fundașul naționalei de tineret e in tribunele stadionului di cesena. Își apăra iubita bătută de suporteri ! In mod normal n-avea ce sa caute acolo. Din motive încă necunoscute, prietena lui a fost lovită in fata. Un suporter a fost Arestat. Gica Hagi care se afla în zona l-ar fi sfătuit insistent pe fotbalist sa nu se ducă in tribune și sa meargă mai bine la vestiare”.

Soția fotbalistului a fost dusă la spital, unde medicii i-au aplicat două copci în zona buzei.

România U21 s-a calificat de pe primul loc în grupă, pentru prima dată, în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel