MODIFICĂRI la METROU. Anunțul Metrorex vizează pe toți călătorii

Metrorex vine cu soluții după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii cu aglomerația de la metrou.

Metrorex va introduce în circulaţie trenuri suplimentare în intervalele orare de vârf, respectiv 7:00 - 9:00 şi 17:00 - 19:00 şi va modifica, de la 1 decembrie, graficele de circulaţie a garniturilor de metrou pe magistralele 1 şi 3 pentru diminuarea intervalelor de succedare, conform unui plan de măsuri întocmit de companie pentru îmbunătăţirea condiţiilor de transport subteran.

De asemenea, pe magistrala 2 se va introduce un tren suplimentar, astfel numărul de garnituri aflate în circulaţie ajungând la 22. Intervalul de succedare al trenurilor va fi de trei minute, maximul posibil din punct de vedere tehnic, în prezent. Pe magistralele 1 şi 3 vor fi introduse câte două trenuri suplimentare, astfel că numărul garniturilor care vor circula pe aceste linii va ajunge la 21 şi, respectiv, 15.

"La orele de vârf, atât pe magistrala 1, cât şi pe magistrala 3, se circulă la un interval de trei minute între Nicolae Grigorescu şi Eroilor şi de şase minute pe restul distanţei", precizează compania de transport. De asemenea, o altă măsură luată de Metrorex este monitorizarea circulaţiei trenurilor, pentru evitarea în perioada de vârf de trafic a sosirii simultane a trenurilor la peroanele staţiilor. "Se lucrează la modificarea graficelor de circulaţie a trenurilor de metrou pe magistralele 1 şi 3, grafice ce vor intra în vigoare începând cu data de 1 decembrie 2016. Soluţia va asigura diminuarea intervalelor de circulaţie pe magistralele 1 şi 3 astfel: două minute între Nicolae Grigorescu şi Eroilor şi cinci minute pe restul distanţei", se spune în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel