Modificări la Legea Salarizării. Liviu Pop: Este simplu, dacă vor instala Guvernul

Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.
Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.

Senatorul PSD, Liviu Pop, este de părere că Legea salarizării unitare ar putea fi modificată destul de ușor, asta în cazul în care va fi instalat Guvernul Orban. 

Liviu Pop, senator PSD, a fost întrebat în direct la România TV despre cât de simplu este pentru noul Guvern să facă modificări la Legea salarizării unitare. 

”Pentru Partidul Național Liberal este foarte simplu dacă vor reuși să instaleze Guvernul Iohannis - Orban. Printr-o Ordonanță de Urgență pot să modifice Legea salarizării unitare sau să proroge termenele de aplicare ale ei. Pentru că știm că prin Legea votată în Parlament bugetarii vor avea creșteri salariale încă trei ani de zile. Nu știu dacă va trece Guvernul, vom vedea. Cert e că în comisia de audiere a ministrului Muncii vor fi puse aceste întrebări vis-a-vis de posibilitatea emiterii unui act normativ de către Guvernul Orban - Iohannis prin care să fie tăiate salariile din zona bugetară. În Parlament, cu siguranță, PSD nu va susține acest lucru”, a precizat senatorul PSD, Liviu Pop, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel