Urmărește emisiunea live


Modificări fiscale. Kaufland, ANUNȚ despre SALARII. Mihai Tudose, atac la Bogdan Hossu

Kaufland a făcut un anunț important după ce Guvernul a adoptat OUG pentru modificarea Codului Fiscal. Premierul Mihai Tudose aplaudă această reacție. 

”Ca urmare a modificărilor legislative, începând cu data de 1 ianuarie 2018, Kaufland România preia contribuțiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului. Astfel, fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%.” transmite Kaufland România. 

”Compania înțelege astfel să liniștească îngrijorările salariaților și familiilor acestora și îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranța lor salarială”, declară Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland România.

Mihai Tudose, reacție

”Apreciem faptul că oamenii de bună-credință și liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliți de „fostul" lor coleg, Bogdan Hossu. Acesta, mai nou, s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor și al unor oameni de afaceri, care vor să scoată bani din țară, fără să plătească impozite statului român, adică nouă, românilor, pentru sănătate, educație, infrastructură.” a scris premierul Mihai Tudose pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel