Modificare program de guvernare. Teodorovici: Impact bugetar! Vor fi luate aceste măsuri

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat că propunerile de modificare a programului de guvernare făcute de organizaţiile şi departamentele partidului vor fi analizate din punctul de vedere al impactului bugetar şi se va decide la nivelul coaliţiei ce propuneri vor fi adoptate.

"Programul de guvernare va fi adaptat în funcţie de anumite nevoie pe care economia de astăzi le impune. Acelea au fost propuneri venite din partea structurilor locale, departamentele de la partid care au făcut anumite propuneri care vor fi analizate şi vom vedea exact dacă ele se vor susţine bugetar şi dacă da, ele vor fi incluse în programul de guvernare, dar nu există o decizie în acest sens", a spus Teodorovici, întrebat, după şedinţa coaliţiei, în legătură cu propunerile de modificare a programului de guvernare publicate de Cristian Socol, printre care şi cea privind oferirea sumei de 10 lei pe zi elevilor care nu au absenţe.

Teodorovici a spus că pentru modificarea programului de guvernare nu este neapărat nevoie de votul Parlamentului. "Sunt propuneri, vor trebui să fie analizate ca şi impact bugetar, dacă vor fi sustenabile şi se justifică, vor fi luate aceste măsuri. (...) Le vom analiza şi în guvern, în coaliţie vom decide", a adăugat Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel