Modificare Constituție. Codrin Ștefănescu, răspuns după atacul lui Klaus Iohannis

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a avut o reacție după atacurile lui Klaus Iohannis lansate în cadrul CSM.

"Iohannis nu intelege că penal nu există într-o țară democratică. Există doar nevinovați până la proba contrarie", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

"Iohannis a rămas la aceeași teză - că toată lumea este penală, mai puțin cei din statul paralel. Nu există niciun fel de independență a justiției. Când vorbești despre protocoale secrete, când vin oameni din sistem și vorbesc despre lucruri odioase care s-au petrecut... când se vorbește despre dosarele lui Portocală... și tu vii și spui despre independența Justiției... Aproape 94% dintre români nu mai au încredere în sistemul acesta. Deci trebuie făcute niște schimbări urgente. Să vii și să spui că totul merge bine și că PSD este rău... Nu! PSD este votat de marea majoritate a românilor. Ne-am asumat că drepturile și libertățile vor fi respectate, că nu vor mai fi microfoane băgate în casele românilor, în dormitorul conjugal sau în baie, că nu vor mai fi plimbați cu cătușe, la mâini, pe la TV, oameni ca Lia Olguța Vasilescu, că nu vor mai fi toate aceste nenorociri despre care vorbește colonelul Daniel Dragomir, că nu va mai exista dosare contrafăcute. Pentru domnul Iohannis, totul ține de cancan și ceea ce îi dă pe statul paralel, pe fișă să vorbească, în orice context, asta face. Pur și simplu nu face decât să recite un text învățat de la conducătorii lui. Devine tot mai marionetă, dar îi place acest rol", a mai spus Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

Klaus Iohannis, prezent la ședința de alegeri a CSM, a spus că, în cazul în care se va discuta despre o modificare a Constituției, este necesar să se introducă și criterii de integritate pentru politicieni, astfel încât persoane urmărite penal și condamnate să nu mai poate avea acces la cele mai înalte funcții în stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel