Modificare cod penal: Grindeanu: CSM, DNA, DIICOT, Ministerul Public și-au exprimat punctele de vedere

Avertisment
Avertisment

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că în cazul proiectului de lege de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală s-au parcurs "toate etapele", fiind luat punctul de vedere al CSM, DNA, DIICOT şi Ministerului Public. 

"A parcurs toate aceste etape, a fost dezbatere publică 30 de zile, a stat pe site, s-a luat punctul de vedere al CSM-ului, al DNA-ului, al DIICOT-ului, al Ministerului Public, al asociaţiilor sau uniunilor judecătorilor din România. Deci a parcurs toate aceste etape (...) Lucrurile au fost cât se poate de clare, într-un proces (...) extrem de transparent", a declarat Grindeanu, la Mioveni. 

Potrivit şefului Executivului, acest proiect de lege se referă la modificările Codului penal şi Codului de procedură penală strict în acord cu deciziile Curţii Constituţionale. "Şi mai are şi o componentă legată de aplicarea unei directive europene", a mai afirmat Grindeanu. 

Totodată, Grindeanu a precizat că nu ştie dacă acest proiect de lege va fi pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de joi, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel