Modelul care a strâns donații de 700.000 de dolari pentru incendiile australiene s-a trezit cu contul închis

Foto: Instagram Kaylen Ward
Foto: Instagram Kaylen Ward

Femeia a promis că trimite poze nud în schimbul donațiilor pentru focurile din Australia, iar contul i-a fost închis

Kaylen Ward, un model de 20 de ani, a strâns fonduri de 700.000 de dolari pentru victimele afectate de incendiile din Australia, conform The Guardian. Femeia a apelat la frumusețea și a promis că trimite poze nud cu ea oricui donează mai mult de 10 dolari cauzei de față, însă a reușit să se aleagă cu închiderea profilului său de Instagram.

Californiana a lucrat drept model nud din august 2019. În timp ce era în Caraibe, în vacanță, Ward a spus că nu i-a venit să creadă când a citit despre focurile din Australia.

„Chiar eu am donat 1.000 de dolari", a povestit femeia pentru Guardian. „Aveam o bază substanțială de urmăritori, poate 30.000 atunci, și m-am gândit că mulți dintre ei ar vrea să doneze bani pentru focurile din țară".

Imaginea, virală peste noapte

Pe 3 ianuarie, vedeta de pe Instagram a trimis pe Twitter o poză cu ea, dezbrăcată, cu un emoji cenzurând fotografia, împreună cu o listă de locuri unde urmăritorii săi puteau dona. În acea seară, ea a strâns deja mai mult de 7.000 de dolari.

„Dimineața următoare m-am trezit și a devenit cu totul viral, am fost inundată de mesaje. Imediat a explodat și a ajuns la 100.000 de dolari înainte să-mi dau seama", a spus Ward despre incident.

Contul, șters definitiv

Ward a fost supărată că profilul ei de Instagram, care avea mai mult de 60.000 de urmăritori și era o sursă de venit, a fost șters. „De fiecare dată când încerc să-mi facu un nou cont, este dezactivat, iar celelalte conturi false care mă impersonează nu au fost șterse. Oamenii îmi fură identitate prin Instagram”, a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel