Moculescu, despre Mihai Constantinescu: Era baladeur, baladeur...

Compozitorul Horia Moculescu spune că regretatul cantautor Mihai Constantinescu era 'unul dintre cei mai coloraţi baladeuri ai ultimelor decenii'.

'A dispărut unul dintre cei mai coloraţi baladeuri ai ultimelor decenii. Era un creator cu texte foarte directe, conforme firii lui, atitudinii lui faţă de viaţă. S-a luptat foarte mult cu viaţa. A avut o droaie de probleme în viaţa lui', a declarat, marţi, Moculescu pentru Agerpres. Moculescu a rememorat clipele petrecute alături de Mihai Constantinescu, despre care spune că este 'un om deschis, vesel, care dacă avea ceva de spus, lua ghitara în mână şi cânta'.

'Am făcut turnee multe în ţară cu el, cu Olimpia Ţeicu, fără el, fără Ţeicu, numai el cu noi. Am fost cu el în Germania pentru un contract de două luni. Vă imaginaţi... I-am cunoscut familia, mama lui, sora lui. Era un om deschis, vesel. Făcuse Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. Era sportiv. Şi, dacă avea ceva de spus, lua ghitara în mână şi cânta. Alt tip decât muzica folk.'

'Era baladeur, baladeur... Se răreşte lumea în jurul meu. Şi, culmea, toţi sunt mai tineri - şi Mihai, şi Cristinoiu, şi Bogardo, şi Fugaru, şi Şuteu', a mai spus Horia Moculescu. Mihai Constantinescu a murit, marţi seară, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde era internat din luna mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel