Mocioalcă spulberă revenirea lui Grindeanu la șefia PSD: Jocurile se fac în interior

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Omul care și-a riscat poziția în partid pentru Sorin Grindeanu, înfruntându-l pe Liviu Dragnea, a vorbit despre revenirea fostului premier în politică.

Ion Mocioalcă, secretar general Pro România, fost președinte PSD de Caraș-Severin, consideră că sunt slabe șanse ca Sorin Grindeanu să fie noul lider al PSD, așa cum s-a vehiculat după ce acesta a participat la ședința PSD Timiș. 

”Sorin Grindeanu e acum mai mult o preocupare a presei pentru că el a fost nominalizat ca posibil președinte al PSD. Sorin Grindeanu, în primul rând, a fost prim-ministru și de aici i se trag toate aceste ”rele”. A fost în atenția publică maximă timp de șase luni. Eu am fost unul din susținătorii aprigi ai lui Sorin Grindeanu, inclusiv în momentul în care el s-a bătut la baionetă – și s-a bătut frumos- cu Liviu Dragnea. Ba, mai mult, am riscat tot, poate chiar cariera mea în PSD rămânând alături de Sorin Grindeanu. Să nu uităm că și Victor Ponta a făcut același lucru în acel moment. Cei zece parlamentari de atunci ai județelor Timiș și Caraș-Severin au stat la mine în birou la Comisia de Apărare până s-a votat moțiunea împotriva lui Sorin Grindeanu, o greșeală politică imensă, zic eu. Dar eu cred că și el își dorește revenirea în politică. Acum el are două probleme majore.”, a declarat deputatul de Caraș-Severin, conform expressdebanat.ro

Ion Mocioalcă a dezvăluit să Sorin Grindeanu a fost și la sediul Pro România, nu doar la PSD. Vorbind despre șefia PSD, el nu crede că tot PSD-ul va munci să pună un lider care acum nu e în partid: ”Jocurile se fac întotdeauna cu oameni din interior, de care te lovești în permanență. Dacă el ar fi membru activ, dacă ar fi parlamentar, cum a mai fost, s-ar fi putut bate pentru șefia PSD și nu ar fi fost rău”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel