ZODII norocoase la bătrânețe. Vor da clasă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Unele semne zodiacale îmbătrânesc frumos.

Berbec

În tinerețe ai fost o persoană sportivă și îți menții firea aceasta și la vârsta a treia, astfel că vei fi foarte activă, vei pedala pe bicicletă sau vei lua la pas cărări de munte. Și fizic, și psihic te vei menține într-o formă de zile mari. Practic, nu îți vei arată vârsta, însă pe măsură ce vei aduna ani în buletin, vei câștiga o mulțime de admiratori.

Leu

Vei arăta nespus de bine la bătrânețe, iar tonusul tău va fi de invidiat pentru cei de vârsta ta. Te vei transforma într-o persoană înțeleaptă, care poate împărtăși multe din experiența sa de viață. Ai avut toată viața ta grijă de tine, însă la vârsta a treia vei fi și mai preocupată de propria persoană.  

Săgetător

Vei rămâne mereu în acțiune, neobosită chiar și la 70 de ani. Nu te vei feri de drumeții montane, de excursiile cu cortul. Te vei menține într-o formă fizică de invidiat. Tenul tău va străluci de vitalitate, îți vei păstra constituția atletică.

[citeste si]

Le vei da clasa celor tineri cu stilul tău de a te îmbrăca, dar și cu energia pe care vei continua să o emani, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel