ZODII. Ce NU știai despre zodia ta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Întotdeauna există lucruri despre zodii care nu sunt încă cunoscute.

Vărsător – Brutal de onești
Te poti baza pe nativul Vărsător pentru o părere sinceră. Onestitatea este unul din atuurile lui principale. O să îi observi în două ipostaze: foarte timizi sau foarte vorbăreți. Asta se datorează sincerității de care dau dovadă.  

Pești – Eroii zodiacului
Nativul Pești va pune nevoile altora înaintea nevoilor lui. Își asumă acest rol de erou și crede că este de datoria lui să aibă grijă de bunăstarea tuturor celor din jur. Dacă esti născut sub acest semn zodiacal sau cunoști pe cineva care este, ai grijă. Acordă atenție acestui aspect și nu lăsa pe nimeni să profite de bunătatea ta. Dacă îți dorești să ajuți și nu te simți împlinită până nu faci cel puțin o faptă bună pe zi, poți încerca un voluntariat. Sunt foarte multe centre de caritate care ar avea nevoie de persoane ca tine iar tu vei avea cu siguranță satisfacția că ai ajutat pe cineva.

Berbec – Iertători
Dacă i-ai greșit, probabil vor exista consecințe pe moment, dar mai devreme sau mai târziu, când vei crede că își vor aminti, ei vor fi uitat deja complet. Fii deștept si nu redeschide subiectul, bucură-te că te-au iertat și ai grijă să nu le mai greșești prea curând, căci data viitoare probabil nu vor fi la fel de indulgenți.

Taur – Zodia pe care te poți baza
Taurul este o zodie de pământ, nativii fiind unii dintre cei mai stabili și cu picioarele pe pământ din tot zodiacul. Nu își bat capul cu oameni superficiali și preferă relațiile statornice. De aceea, Taurilor nu le este frică de relații de lungă durată sau la distanță, chiar dimpotrivă, caută stabilitate.

Gemeni – Tradiționali
Sună ciudat, nu-i așa? Deși gemenilor le place să călătorească și nu suportă să fie intr-un singur loc pentru prea mult timp, de multe ori ajung la concluzia că tot acasă este cel mai bine. Sunt firi foarte atașate de locurile în care au copilărit și amintirile frumoase pe care le au acolo. Dacă există un spațiu unde acești nativi se simt fericiți, acesta este casa părintească.

Rac – Pacifiști și iubitori, până la un punct
Da, Racii vor evita conflictele cu orice preț și probabil vor prefera să treacă cu vederea anumite lucruri care le displac, dar când ajung la capătul răbdărilor, se dezlănțuie, iar când o fac, nu mai există cale de întoarcere. Sunt foarte protectivi cu oamenii dragi lor și nu iartă orice abatere. Racii vor merge pe premisa „totul până la un punct", așa că nu profita de răbdarea lor.

Leu – Drama Queen
Dar știai deja asta. Ce nu știai este că problemele tale pot fi rezolvate foarte ușor, tot ce trebuie să faci este să te detașezi și să privești situația din ansamblu.  

Fecioară – Dezorganizată
Contrar zvonurilor despre Fecioare precum că acestea ar fi ocupate și organizate, în spatele acestor aspecte se află adeseori persoane a căror viață personală este un haos! Dacă esti Fecioară, învață să o lași mai ușor cu munca și să îți acorzi mai mult timp ție și celor dragi.  

Balanță – Indecisă
Acorzi atât de mult timp considerând toate variantele încât poți pierde oportunitatea și riști chiar să pari o persoană indecisă, deși intențiile tale sunt bune. Ai nevoie de încredere!  

Scorpion – Prima impresie este cea mai importantă
Nu sunt persoame superficiale, dar prima impresie pe care le-o vei lăsa va fi destul de radicală. Dacă plănuiesti să cucerești un Scorpion încă de la prima întâlnire, acordă multă atenție look-ului tău pentru a îi da pe spate. 

Săgetător – Perfecționistă
Deși ești optimistă și privești mereu partea plină a paharului, câteodată acest optimism te împinge spre o extremă mai putin încurajatoare și anume perfecționismul.

[citeste si]

Capricorn – Insecurități
Capricornii sunt nativii care știu ce vor de la viață, țintesc și atacă. Lasă impresia că sunt invincibili si nimic nu îi poate doborî, dar in spatele acestei proiecții se află multe insecurități și frici, scrie elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel