Valentine's Day, căsătorie rapidă, pe aeroport Las Vegas
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
De Sfântul Valentin, Valentine's Day, poţi obţine un certificat de căsătorie rapid, eliberat direct din aeroportul din Las Vegas.

Cei care doresc să-şi unească destinele rapid de Sfântul Valentin pot obţine un certificat de căsătorie direct din aeroportul din Las Vegas, din zona destinată ridicării bagajelor, informează marţi AFP.

Comitatul Clark, autoritatea care oficiază căsătoriile la Las Vegas, a deschis pentru câteva zile un birou temporar pentru eliberarea certificatelor de căsătorie în cadrul aeroportului internaţional McCarran. Sâmbătă, biroul a atras un flux continuu de cupluri.

Sunt foarte mulţumită că au făcut acest lucru pentru că este mult mai stresant să ajungi pe aeroport, după care să te duci la oficiul de stare civilă şi să aştepţi, a explicat Stefani, venită din Dallas (Texas) pentru a se căsători cu Kisha. Cu acest oficiu instant a fost nedureros şi foarte rapid. Aşadar, foarte practic.

Biroul externalizat va rămâne activ până la 17 februarie. Un certificat de căsătorie costă 77 de dolari, este valabil pe teritoriul Las Vegas şi poate fi folosit pentru oficierea ceremoniei în celebrele capele din oraş - Cannabis Chapel, Elvis Chapel, Chapel in the Clouds sau Viva Las Vegas Wedding Chapel.

[citeste si]

Industria căsătoriilor generează venituri de peste două miliarde de dolari anual pentru economia locală, iar comitatul Clark eliberează aproximativ 80.000 de certificate de căsătorie în fiecare an, mai mult decât oricare alt comitat din Statele Unite. Aproape 1.500 dintre acestea sunt emise cu ocazia Sfântului Valentin.

Anul acesta, activitatea biroului de căsătorii va fi mai activă ca de obicei, întrucât Ziua Îndrăgostiţilor se celebrează cu două zile înainte de Anul Nou Chinezesc, care coincide cu începutul unui weekend prelungit pentru americani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel